keskiviikko 28. syyskuuta 2016
Välimerellinen kanavuoka
Joskus vuosia sitten Yhteishyvässä oli mahtava kanavuoan resepti. Itse rakastan erityisesti sitruunan ja kanan yhdistelmää.
Välimerellinen kanavuoka
- 4 broilerin rintafileetä
- 2 rkl öljyä
- 1 sitruunan raastettu kuori
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 1 pieni kesäkurpitsa
- rasia kirsikkatomaatteja
- 1 dl kanalientä(käytin knorrin kanafondia + 1dl vettä)
- 200g ranskankermaa
- 0,5 dl parmesanjuustoa raastettuna
- 1 rkl sinappia (käytin dijonia)
- 1 tl rakuunaa
Ruskista fileet kevyesti öljyssä molemmilta puolilta. Nosta fileet kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele fileiden päälle raastettu sitruunan kuori, suola ja pippuri. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja isää palat vuokaan pestyjen kirsikkatomaattien kanssa. Kiehauta kanaliemi ja sekoita siihen ranskankerma, raastettu parmesan, sinappi ja rakuuna. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.Ruskista fileet kevyesti öljyssä molemmilta puolilta. Nosta fileet kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele fileiden päälle raastettu sitruunan kuori, suola ja pippuri. Pese ja paloittele kesäkurpitsa ja isää palat vuokaan pestyjen kirsikkatomaattien kanssa. Kiehauta kanaliemi ja sekoita siihen ranskankerma, raastettu parmesan, sinappi ja rakuuna. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
LETS KEEP IT JOLLY MATES!