Kaksi helsinkiläistä ruokafania laittaa ja syö ruokaa.
torstai 29. syyskuuta 2016
Jauhottomat omenaletut
Banaaniletut ovat mulle yksi kestosuosikki aamupala. Halusin vaihtelua ja päätin korvata banaanin omenalla.
Jauhottomat omenaletut
omena
2 kananmunaa
Kanelia
Kuori omena, poista siemenkota ja raasta. Sekoita kananmunat, raaste ja kaneli kulhossa. Paista lettuja pannulla keskilämpötilalla niin että ne ruskistuvat kauniisti.
Raasteeseen tehtynä lettujen rakenne jäi hieman rouheaksi ja siksi seuraavana aamuna soseutin omenan. Muuten ainekset olivat samat. Kuori omena ja poista siemenkota. Lohko omena ja keitä lohkoja n. 5 minuuttia. Soseuta pehmenneet lohkot ja lisää kananamunat ja kaneli seokseen. Paista keskilämmöllä kunnes letut ovat ruskistuneet. Jälkimmäisissä letuissa omenan maku oli miedompi ja saattaisi olla toimivaa lisätä omenan määrää hieman.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
LETS KEEP IT JOLLY MATES!