maanantai 17. lokakuuta 2016

Suppilovahvero-pekonipasta

Äiti toi mulle suppilovahroita, joista tein pastaa pekonin kera. Tämä on herkullista ja valmistuu nopeasti.

Suppilovahvero-pekonipasta

  • n. 1l suppilovahveroja
  • 1 pakertti pekonia
  • 1 sipuli
  • 2 valosipulinkynttä
  • 2dl kermaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • rucolaa
  • parmesanjuustoa

Pese ja kuivaa sienet. Puolita ne ja laita kuumalle pannulle. Haihduta vesi pois. Laita pasta kiehumaan ja ota 1dl keitinvettä sivuun (jos kastike kaipaa lisää nestettä, saat suurustettua samalla). Pilko sipulit ja pekoni ja lisää ne pannulle, kun sienistä on suurin osa nesteestä haihtunut pois. Ruskista pekonit ja lisää kerma ja tarvittaessa hieman pastan keitinvettä. Anna hautua ja mausta suolalla ja pippurilla. Annostele lautaselle pastaa ja päälle kastike, rucolaa ja parmesan-juustoa.


M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LETS KEEP IT JOLLY MATES!