lauantai 13. elokuuta 2016

Tattarituorepuuro

Tuorepuuro tattarista

  • 1dl liotettuja tattarin jyviä
  • Jokin hedelmä tai n. 1dl marjoja
  • 1dl luonnon jogurttia/mehukeittoa

Huuhtele tattarit hyvin ensin kuumalla ja sitten kylmällä vedellä. Huuhtelua tulisi jatkaa kunnes huuhteluvesi on kirkasta. Tämän jälkeen huuhdellut tattarit laitetaan kulhoon tai purkkiin ja peitetään vedellä. Itse jätän tattarini usein yöksi jääkaappiin likomaan ja aamulla kippaan vedet pois ja laitan jyvät blenderii yhdessä muiden aineksien kanssa.

Puurossa: tattari, banaani, jogurtti ja auringonkukan siemenet

Tattarin ohella voi käyttää esimerkiksi kauraa, hirssiä tai siemeniä. Lisää ohjeita liotuksesta yms. löytyy elävänravinnon sivuilta.



M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LETS KEEP IT JOLLY MATES!